Gratis levering ved køb over 999 DKK

Fra 349 DKK (12 stk. 33 cl. flasker). Levering omkring 21 dage.

Fra 299 DKK (12 stk. 33 cl. flasker). Levering omkring 7 dage.

1
Craft din egen øl
Vælg bitterhed, farve, alkoholstyrke og smagsnoter
2
Design din egen etikette
Egen titel og valg af farver og mønster
3
Vælg antal øl
Ned til 12 stk. ad gangen og op til flere hundrede
4
Levering til døren
Lige til den adresse i landet, du ønsker

CRAFTED BY er et bryggeri, hvor du kan skræddersy din egen øl sammen med vores brygmester, Jon.

Til dig selv, dine venner og de mange gode anledninger.

Din helt egen øl

Du bestemmer farve, bitterhed, styrke og smag på øllen. Etiketten kan du selv designe.

Høj kvalitet

Vores brygmester har brygget øl i mere end 25 år.

Og bliv lidt klogere

Følg løbende med i alt fra sammensætning og brygning til tapning og hvordan du bedst nyder den.

Brygmesterens Favoritter

Brygmester Jon har brygget nogle helt særlige øl, som kun har 7 dages leveringstid, men hvor du stadig selv designer din etikette. Det er til dig, der har brug for øl nu, men ikke vil gå på kompromis med kvalitet og ønsker at sætte dit personlige præg på etiketten.

The Classic Lager

Design din egen etikette

En afbalanceret øl er, hvor bitterhed, styrke, farve og smagsnoter går hånd i hånd og bringer det bedste frem i hinanden. Ifølge brygmester Jon, er det den perfekte øl til frokosten med familien.

The Fruity Pilsner

Design din egen etikette

En øl der leder tankerne hen på lune sommeraftener, markblomster og knitren fra grillen. Det her er en let-drikkelig øl, der har markant frugtpræg og en anseelig alkoholstyrke, som gør øllen elegant – det perfekte valg hvis der skal være fest.

The Strong Pilsner

Design din egen etikette

Hvis der skulle være en CRAFTED BY øl, som kunne skubbe dig omkuld, så ville det nok være The Strong Pilsner. Med sin lyse farve, relativt lave bitterhed og frugtige noter fremstår The Strong Pilsner umiddelbart som en rar og harmløs øl, men glem ikke at respektere, at der er et højt alkoholindhold.

The Hoppy Ale

Design din egen etikette

Surprise, surprise, det mest karaktergivende i The Hoppy Ale er humlen. Med smag af frugt og en duft af blomster fra aromahumlen, kan den i første åndedræt minde om en IPA, men med en lavere bitterhed, nærmer den sig i højere grad en bitter ale.

The Dark Lager

Design din egen etikette

Du kan måske forestille dig farven på The Dark Lager. Mørk som natten. Men smagen er ikke tung og mørk som andre mørke øl. Den er rund, lettere end stout og porter, og har undertoner af chokolade og en ristet afslutning. Hvis du elsker mørk øl vil du elske den.

The Fresh IPA

Design din egen etikette

Her får du en øl, som minder om en India Pale Ale med en høj bitterhed og florale noter. Hvis du er typen, der bare elsker en bitter øl, skal du klart vælge The Fresh IPA. Bitterheden i denne øl er mere end dobbelt så høj som i en guldøl.

Smagekassen

Prøv vores nye Smagekasse og find frem til hvilken slags øl du kunne tænke dig at lave hos CRAFTED BY. 12 øl for 198 DKK.

Limited Edition

En gang i mellem laver vi noget helt særligt. Så særligt at vi kun sælger det i et begrænset tidsrum. Disse øl er til dig, der er nysgerrig på øl og dens muligheder. Det er for dig, der tør at kaste sig ud i nye smage og være med, der hvor brygmester Jon leger og udforsker ølverdenen.

Kvinder

Design din egen etikette

Vi har lavet en øl i anledningen af kvindernes internationale kampdag den 8. marts. Med sødme fra hibiscus, styrke fra chili og en varm rød farve, er det en øl med elegance og format.

Kaguyu by Prolog

Den Kenyanske kaffe, Kaguyu, skaber en floral, frugtig og aromatisk profil i øllen. Lækker og let-drikkelig.

Caballero by Prolog

Caballero stammer fra Honduras, og noter af chokolade og hasselnødder skinner tydeligt igennem i denne øl. Rund og omfavnende.

Age Control
Hvilket år er du født? – Which year were you born in?