Om CRAFTED BY

Hos CRAFTED BY får du selv lov til at skræddersy din øl og din etiket. Her er lidt mere om hvad der sker fra bestilling til du tager den første tår af din øl.

Vores process

Når en CRAFTED BY øl bliver skabt, kombinerer vi brygning, blending og design, og kan dermed skabe omkring 70 forskellige kombinationer af øl. Det betyder, at vi laver det øl, som passer allerbedst til dine smagsløg.

Skræddersy
Når du sammensætter smagen i din øl vil du løbende blive guidet gennem vores skala, således at du rammer præcis den smag, du ønsker.
Design
Du bestemmer, hvad din øl skal hedde, og bestemmer hvem den skal være ’CRAFTED BY’. Desuden bestemmer du farverne og mønstrene på etiketten. Vi sørger for at angive alkoholindhold og ingredienser.
Bryg & Blanding
For at opnå en høj grad af smagsfleksibilitet bruger vi late brewing metoden. Brygmester Jon brygger forskellige basisøl fra bunden, og blander med en udvalgt beholdning af færdigbrygget specialøl leveret fra Carlsbergs øvrige bryggerier.
Tapning
Vores halvautomatiske tappemaskine tapper øllet under kulsyremodtryk for at modvirke oxidation og dermed sikre god smagsstabilitet. Efter at øllet er kommet på flaske, bliver det pasteuriseret, så det i princippet kan holde sig ubegrænset.
Etikettering
Dine øl er nu ved at være klar. De mangler blot at få din unikke etiket på. Dine etiketter bliver printet i bryggeriet og påsat flaskerne, som derefter pakkes i vores six packs, og kommer i kasser á 12 eller 24 stk.
Levering
Bring og Burd sørger for at øllene senest er fremme dagen efter det er afsendt, og du får besked når øllene er ved at være fremme ved din hoveddør, på dit valgte pick up point eller til afhentning her i bryggeriet – alt efter hvad du har valgt.

Indtast dit fødselsår

Ved at indsende denne formular accepterer du vores cookiepolitik. Hvis du vil vide mere, kan du læse vores cookiepolitik her.

In English