For virksomheder

Med CRAFTED BY får I muligheden for at skræddersy jeres helt egen firmaøl. I bestemmer selv farve, bitterhed, styrke og smag på øllen.
Etiketten kan I også selv designe. I kan tilføje jeres eget logo til etiketten og vælge de farver der passer til jer. Endelig kan I gøre øllen unik med egen titel og beskrivelse af anledning.

Levering: 14 hverdage

Udvalgte samarbejder

Der findes næsten altid en anledning til at fejre hinanden. De store og små sejre. Nederlagene der blev vendt til noget positivt. De nye mål. Nye Horisonter. Nye lanceringer. Nye mennesker. Mandagsworkshoppen og fredagsbaren. Firmagaver og fødselsdage.

Altid en anledning til at skåle med hinanden.

Andreas Ravnholt - Butiksbestyrer i K-9

K-9 er ECCOs “uartige” lillebror, hvor der eksperimenteres med form, farver og materialer. Vi syntes derfor at det var helt oplagt at servere øl fra CRAFTED BY til åbningsfesten af vores nye butik. Vi havde selv designet etiketterne på de to forskellige typer øl og det spillede bare perfekt! Super service og kanon gode øl - vi kan helt bestemt anbefale CRAFTED BY til andre, som skal holde et event.

Bestil Øl

  • Vælg mellem Brygmesterens 6 favoritter.
  • Design jeres etikette.
  • Vælg en titel til øllen.
  • Levering: 14 hverdage.
  • Ca. 17 kr pr. flaske ex. moms.

Få logo på jeres flaske

Få jeres logo på etiketten. Udfyld blot formularen og vi kontakter jer og fortæller om mulighederne.

Kontakt os

Skriv eller ring til os, hvis du har nogle spørgsmål eller bare gerne vil vide mere om dine muligheder for en helt særlig øl.

Indtast dit fødselsår

Ved at indsende denne formular accepterer du vores cookiepolitik. Hvis du vil vide mere, kan du læse vores cookiepolitik her.

In English