Fars Dag

Fædre er nok de mindst kreative typer, der findes, når det kommer til gaveønsker, og det gør Fars Dag til en vanskelig disciplin at mestre, når der skal findes den helt perfekte gave til de skønne fædre i dit liv. Men fortvivl ej – der findes nemlig en gave, der med garanti vil gøre lykke både hos din egen far – også hvis han er bonus, pap, stedfar – og til faren til dine børn. For her er en løsning, der vil få alle fædre til at ønske, at det var Fars Dag - hver dag.

Løsningen på gaveproblemet er dog ikke langt væk - Hos CRAFTED BY, tilbyder vi nemlig dig at skræddersy din helt egen øl til far, hvor du har fuld kreativ kontrol over både smag og etiket. Eller rettere sagt din fars smag, for CRAFTED BY lader dig selv skræddersy din helt egen specialbryggede øl:

Hvis du hellere vil overlade smagen til brygmesteren, kan du frit vælge mellem favoritterne og selv designe etiketten.
Når først flaskens indhold er på plads, skal øllen navngives – og her kan du i bedste far-humor-stil vælge at navngive øllen ”Søde Børn”, ”Ny Varmepumpe” eller ”Rawplugs”, for på den måde at efterkomme ønskerne på ønskelisten.

Indtast dit fødselsår

Ved at indsende denne formular accepterer du vores cookiepolitik. Hvis du vil vide mere, kan du læse vores cookiepolitik her.

In English