Bryllup

Bryllupper er noget helt særligt. Og din store dag er selvfølgelig det mest specielle af alle bryllupper.

Der findes mange måder at gøre sit bryllup unikt på. En anderledes lokation, origial underholdning eller måske et tema, som det ikke er set før.

I kan selvfølgelig også lave jeres helt egen bryllupsøl. Alt I skal gøre, er at blive enige om er, hvordan jeres øl skal smage og se ud. Vi laver øllene, etiketterer dem og sender dem til jeres dør.

Inspiration

Receptionen

I er lige trådt ud af kirken eller rådhuset. Hele familien og alle venner (plus lidt til) er samlet og I kan nu skåle for første gang som ægtefolk.

Server en ganske særlig øl til dette enestående øjeblik. Vælg en smag der passer til jeres selskab og personliggør etiketten her: link til skræddersy siden

Goodie Bag

Har I tænkt jer at give jeres gæster en lille gave eller goodie bag med hjem fra festen?
Hvad med at give dem hver en reparationsbajer eller en 'Tak for i går' øl?

Baren

Talerne er veloverstået, valsen danset og tårerne tørret væk. Nu skal baren åbnes og dansegulvet fyldes med alle de festglade folk I holder af.

Tørsten skal I selvfølgelig slukke med jeres helt egen øl med jeres eget design.

Af gode bar-øl kan vi anbefale: The Fruity Pilsner, The Classic Lager og The Hoppy Ale.
Det er øl, der falder i de flestes smag og egner sig aldeles godt iskolde.

Natmaden

I har sikkert allerede tænkt på natmaden. Dyrlægens natmad, suppe eller måske en hel pølsevogn? Uanset valget af natmad skal der selvfølgelig serveres en kold øl dertil.
Til rugbrødsmadder kan vi anbefale vores Classic Lager. Står den på noget stærkt og kryddret mad, skal det nok være The Fresh IPA. Og hvis I vil sikre jer, at folk ikke falder helt hen kunne The Fruity Pilsner være en god "opkvikker".

Polterabend

Den sidste fest inden din ven bliver gift, er festen hvor den ikke skal have for lidt. En hel dag med fede aktiviteter, god mad og ikke mindst øl.

Lav en øl, som du ved falder i den vordende gom eller bruds smag. Giv øllen en titel der får hende/ham til at smile og gør dagen endnu mere uforglemmelig.

Indtast dit fødselsår

Ved at indsende denne formular accepterer du vores cookiepolitik. Hvis du vil vide mere, kan du læse vores cookiepolitik her.

In English